Епархија жичка

Snow
Forest
Mountains
Mountains
Mountains

СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЕПАРХИЈА ЖИЧКА

Ученици Верске наставе у посети Дневном боравку “Зрачак“, Чачак

1-Medium Дана 22.03.2016.г. ученици Верске наставе  Техничке школе у Чачку заједно са вероучитељем Николом Ераком су посетили Дневни боравак „Зрачак“ . Тим поводом ученици су корисницима дневног боравка донели слаткише, а затим су се дружили са њима учествујући у различитим активностима. Ученици су се такмичили са корисницима у кошарци, пикаду, стоном тенису, а потом су се дружили у холу.

“Данас смо се дружили са нашим другарима из Зрачка које не треба да разликуемо у односу на другу децу, јер смо сви деца Божија . Заједно смо играли кошарку, стони тенис… Створили смо нова пријатељства и надам се да ћемо се  ускоро опет дружити . Верујем да је већина вршњака спремна да прихвати другачијег од себе. Отворени смо да помогнемо и да речи Јеванђеља претварамо у дело”, кажу  ученици верске наставе.

 „Ходите благословени Оца Мојега, примите Царство, које вам је припремљено од постања света. Јер огладнех, и дадосте Ми да једем; ожеднех, и напојисте Ме; странац бејах, и примисте Ме; наг бејах, и оденусте Ме; болестан бејах, и посетисте Ме; у тамници бејах, и дођосте Ми“ (Мт  25, 34-37)

 дипл. теолог Никола Ерак

Contact Us