Епархија жичка

Snow
Forest
Mountains
Mountains
Mountains

СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЕПАРХИЈА ЖИЧКА

О емисији

Untitled-1Циклус емисија које су посвећене читању и тумачењу речи Божје, молитава и других поучних текстова и прича, као и одговорима на многа питања основаца и средњошколаца. Идеја за покретање емисија лежи у потреби да се изађе у сусрет православном народу и свима онима који желе да свој живот приближе Богу и Цркви, али и онима који желе само да се едукују у познавању православне вере. Свима је Глас Господњи упућен и свима открива Христа као Свог љубљеног Сина позивајући свакога да приступи и прими Духа заједнице и вечнога живота. Сваког петка посебан гост, сваког петка различити ученици веронауке који се труде да веру православну презентују другима на себи својствен и аутентичан начин.

Иако бледа сенка ранијег ариљског Тихог гласа аутора Станка Пантовића, ипак скроман корак ка афирмисању богодарованих таланата деце Божје и њиховог уграђивања у тело Цркве кроз употребу савремених медијских форми.

„Глас Господњи над водама оглашава говорећи: Приђите, примите сви духа мудрости, духа разума, духа страха Божјег, Христа Који се јавио.“

Contact Us