Епархија жичка

Snow
Forest
Mountains
Mountains
Mountains

СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЕПАРХИЈА ЖИЧКА

Најава: Краљево, 03. јануар 2021. Света Архијерејска Литургија и рукоположење у чин ђакона

Contact Us