Његово Преосвештенство Епископ жички г. Јустин у посети Граду Чачку

DSCF0282Његово Преосвештенство Епископ жички г. Јустин је данас, 21. фебруара 2017. године, посетио Град Чачак. Била је то узвратна посета приликом које се састао са градоначелником г. Милуном Тодоровићем, који је 01. новембра 2016. године био у званичној посети Његовом Преосвештенству. Састанку код градоначелника су присуствовали протојереј г. Мирослав Петров, Архијерејски намесник трнавски, протођакон Епископа жичког г. Александар Грујовић,  г. Игор Трифуновић, председник Скупштине града и г. Мирослав Петковић, секретар Скупштине града.

На састанку је било говора о најзначајнијим пројектима и будућим плановима градског руководства за даљи развој града Чачка, као и о сарадњи локалне самоуправе и Епархије жичке, а на добробит свих наших суграђана и православних верника. Разговарало се и о тренутним радовима на реконструкцији Храма Вазнесења Господњег.

У наставку посете Његово Преосвештенство господин Јустин, заједно са градоначелником и његовим сарадницима, обишао је радове на реконструкцији најстарије чачанске цркве – Храма Вазнесења Господњег.

Извор: Канцеларија градоначелника Града Чачка