Најава: Храмовна слава манастира Жича

Распоред богослужења

Храмовна слава манастира Жича – Вазнесење Господње

  • 20. мај          среда                Вечерња                                     17:30 ч.
  • 21. мај          четвртак          Архијерејска Литургија              08:30 ч.

 

Преузето: Манастир Жича