Исповест свештенства Архијерејског намесништва трнавског

Дана 28. марта 2018. године свештенство Архијерејског намесништва трнавског сабрало се у Храму Вазнесења Господњег у Чачку да би приступили Светој тајни исповести. Свештенство је исповедао протојереј-ставрофор Милован Киковић.

Након Свете тајни исповести служена је Света Литургија Пређеосвећених Дарова на Којој је началствовао јереј Слободан Јаковљевић уз саслужење протојереја Крстивоја Милуновића, јереја Николе Вукобрата, старешина Храма Успења Пресвете Богородице у Чачку, протојереја Владана Милосављевића, старешине Храма Светог кнеза Лазара у Љубићу, као и ђакона Немање Тимотијевића.

По завршетку Свете Литургије Пређеосвећених Дарова, старешина Храма Вазнесења Господњег јереј Марко Мирковић и архијерејски намесник трнавски протојереј Мирослав Петров позвали су браћу у Христу да се заједно послуже на трпези љубави у свечаној сали парохијског дома Саборне цркве.

Поред умировљених свештеника, међу којима је и најстарији свештеник Богомчуване Епархије жичке протојереј-ставрофор Томислав Катанић, братском састанку присуствовали су и сви свештеници архијерејског намесништва трнавског.

Благодаримо Господу што је на овај Свети литургијски дан сабрао наше пастире!

Вероучитељ Ђорђе Чоловић